Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTO ILIESSA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Aparthotel Porto Iliessa este localizat central, chiar pe plaja din Argassi, la scurta distanta de orasul Zakynthos, potrivit pentru familii.


FACILITATI HOTEL: Hotelul este pe plaja si dispune de: receptie 24 de ore, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele, loc de joaca pentru copii, bar cu TV prin satelit, biliard, jocuri electronice, restaurant a la carte, snack bar, magazine.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele au in jur de 25 mp, au vedere la mare sau la piscina si dispun de urmatoarele facilitati: aer conditionat, TV, telefon, au 2 camere spatioase ( dormitor si living ), bucatarie echipata, mini frigider, baie cu dus, uscator de par, balcon spatios, conexiune internet wireless, pot acomoda de la 2 la 5 persoane.


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1*/ 2*/ unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.