Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SuneoClub Cavo D'oro

de la
1273  1145 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Descriere

Complexul hotelier este ideal pentru un sejur relaxant si confortabil. Datorita locatiei sale aproape de plaja Kalamaki, turistii pot observa frumoasele testoase Caretta-Caretta care isi au casa acolo.

Localizare

SuneoClub Cavo D’Oro este situat in sudul orasului Zakynthos,in centrul orasului Kalamakicentrul renumit pentru plajele largi de nisip si apele putin adanci. In apropiere se regasesc restaurante pe malul marii,iar in oras o multitudine de magazine. Aeroportul International din Zakynthos se afla la aproximativ 2 km.

Facilitati hotel

Camerele sunt moderne si ofera privelisti spectaculoase.Acestea sunt dotate cu aer conditionat,telefon cu linie directa,TV cu canale prin satelit,seif, balcon sau terasa, baie cu dus si internet Wifi.

Restaurantul hotelului este renumit pentru preparatele exceptionale din bucataria mediteraneana si internationala.

Gustarile si bauturile racoritoare pot fi servite la snack barul de langa piscina.

Alte facilitati oferite: o gradina mare cu loc de joaca pentru copii, piscina de copii, parcare, camera de recreere, servicii de divertisment seara, magazin de suveniruri si mini market, receptie 24 h.

Contra cost se poate asigura: room service, patut pentru copii,serviciu de bagaej, serviciu de curatatorie.

Website

https://www.cavodorozante.com/