Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Bucovineanca


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare: in satul Stramtura, la 60 km de Suceava. Facilitati pensiune: 40 de locuri in 15 camere single, duble, camere confort (cu canapea extensibila), suite cu un dormitor, apartamente cu 2 dormitoare, restaurant, bar, terasa, gradina cu foisoare, livada, , piscina, loc de joaca pentru copii, terenuri de sport (volei, baschet, minifotbal), parcare gratuita supravegheata, asistenta turistica, masa de ping-pong, living cu TV si semineu. Facilitati camere: TV, telefon, WI-Fi, minibar, baie cu dus sau cada, incalzire centrala.
Descriere camere:
TV, telefon, WI-Fi, minibar, baie cu dus sau cada, incalzire centrala.
Descriere facilitati:
40 de locuri in 15 camere single, duble, camere confort (cu canapea extensibila), suite cu un dormitor, apartamente cu 2 dormitoare, restaurant, bar, terasa, gradina cu foisoare, livada, , piscina, loc de joaca pentru copii, terenuri de sport (volei, baschet, minifotbal), parcare gratuita supravegheata, asistenta turistica, masa de ping-pong, living cu TV si semineu.
Locatie:
in satul Stramtura, la 60 km de Suceava.